Sinifimizin dolap kilit problemi...
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Sinifimizin dolap kilit problemi...
hepimize gecen seneden kalma birer dolap yapilmistir. Fakat bu yil fark ettikki, aslinda cogumuzun anahtarlari digerlerininkilerini acabiliyor (cok rahat degilde biraz ugrasma ile ).
Bu konu hakkinda dusuncelerinizi istiyorum.
Tabi simdi gibip yeni bi dolap felan alamayiz.
Bu konu hakkinda dusuncelerinizi istiyorum.
Tabi simdi gibip yeni bi dolap felan alamayiz.
Geri: Sinifimizin dolap kilit problemi...
ya olum bi gidin işinize valla sizin yüzünüzden sınıfa madara oluyoz valla oynamayın milletin dolabı ile hele o (isim vermek yok) arkadaşımızın anahtarı kendi dolabı dışında bütün dolapları açıyo
~taekwondo tarafindan duzeltilmistir. saygilar
BlackStyle- Yeni Kullanici
bu durum dolaptaki eşyaları tehlikeye sokuyor çözüm istiyoruz
Razor_back- Mod
BlackStyle demiş ki:ya olum bi gidin işinize valla sizin yüzünüzden sınıfa madara oluyoz valla oynamayın milletin dolabı ile hele o (isim vermek yok) arkadaşımızın anahtarı kendi dolabı dışında bütün dolapları açıyo
kardes seninkini acarsa git hocaya soyle. iste bizde boyle bi prob olmasin diye cozum ariyoruz. ve sirf onunki degil herkezinki (2-3 arkdasinki haric) diger baska bi dolabi aciyor.
hee siz mi çözüm istiyonuz gidin ya benim dolapla iso nun dolaba yapmadığınızı bırakmadınız sürekli aç kapa mındar etdinz adamı valla
BlackStyle- Yeni Kullanici
kardes napalim? dolaplari aciyormus demek. sizde baska kisilerinkini aciyonuz. neyse bu konuya son veriyom kardes. yoksa sen benim dolabi, o senin dolabi aciyo felan laflar cikacak ortaya. zaten dolaplar hakkinda yapacak bir secenek yokBlackStyle demiş ki:hee siz mi çözüm istiyonuz gidin ya benim dolapla iso nun dolaba yapmadığınızı bırakmadınız sürekli aç kapa mındar etdinz adamı valla
1 sayfadaki 1 sayfası